diumenge, 23 de març del 2014

XERRADA DEL PROFESSORAT DE L'ESCOLA D'ART DE REUS

El dijous 20 de febrer de 2014, a l'hora de tutoria, l'alumnat del batxillerat artístic d'arts plàstiques va rebre la visita de l'Alèxia i el Jordi, dos professors de l'Escola d'Art de Reus.
L'Alèxia i el Jordi els van parlar dels cicles formatius de grau superior i en concret dels cicles de disseny que es fan al seu centre: el de Projectes i direcció d'obres de decoració (conegut popularment com a PIDOD i que vindria a substituir el que abans es coneixia com a disseny d'interiors) i el cicle d'Arquitectura Efímera.
Molts alumnes es van mostrar interessats ja que és un dels pocs centres públics a nivell de Tarragona que fan aquests tipus d'estudis, i tenen més de 25 anys d'experiència, amb la qual cosa gaudeixen d'una xarxa molt rica de relacions amb el territori, amb les institucions i les empreses de l'entorn. Fruit d'això en són tots els exemples de concursos guanyats que ens van mostrar a través d'imatges i de plafons, així com els projectes de finals d'etapa que ens van explicar. Aquests dos cicles es poden cursar conjuntament en 3 anys, de manera que unificant els projectes finals, s'aconseguirien dos títols invertint tres cursos.
L'alumnat va poder fer preguntes de tot tipus, sobre les proves d'accés a grau superior, sobre el tipus de proves específiques, que també es poden fer en aquesta escola, sobre les sortides, els tipus de matèries que fan, etc. Des del departament de dibuix agraïm moltíssim la visita de l'Alèxia i el Jordi, que com cada any ens ajuden a obrir la mirada dels estudiants i a motivar-los a continuar la seva formació després del batxillerat. 












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada