divendres, 14 de desembre del 2012

Moixons fugissers

Un dels exercicis que fem a Dibuix Artístic de primer de Bat és dibuixar amb tinta xinesa amb el procediment de l'aguada grans dibuixos d'ocells damunt de paper d'arròs. És un treball realment difícil perquè l'alumnat s'enfronta a un paper de gran format, de 140x70 cm, amb un dibuix a l'estil oriental, intentant representar ocells amb la complicació que això comporta i a sobre el paper d'arròs té una fragilitat que no ajuda en la tasca.
Primer de tot els alumnes practicaven en fulls de paper d'embalar i seguidament agafaven el paper d'arròs i amb fotocòpia en mà i molta aigua i tinta xinesa intentaven fer uns traços subtils i delicats com exigeix la tècnica, una feina realment delicada.
Aquest és el resultat del procés i el resultat final. Serà l'últim cop que farem aquest exercici by the moment, perquè el paper que vaig comprar expressament en un viatge a la Xina, ja s'ha acabat. Faria falta anar a alguna botiga especialitzada per comprar-lo i requereix massa esforç per un sol exercici. Podran continuar practicant en d'altres papers...
Els vam exposar al vestíbul però van durar poc..., van volar!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada