dijous, 20 de juny del 2013

Ja ha passat tot un curs!

Aquests dies ja estem a la recta final del curs 2012-2013. Alguns ja fa dies que han acabat i d'altres encara tenen temes pedents. Sigui com sigui aquest missatge és per al bloc de la nostra aula i, per tant, és per a tots aquells que heu compartit moltes hores amb els vostres companys i amb mi.
Aquest curs ha estat potser més especial per a mi i us he pogut conèixer millor, ja que érem només catorze persones a classe. 
Alguns ens van deixar ben aviat, però sé que estan bé i fan activitats relacionades amb tot el nostre món visual. Parlo de l'Andrea, ens va venir a veure l'altre dia i estava molt contenta.
També algunes persones van estar de pas i no sé ni on paren perquè no em van dir ni adéu..., cosa que sap greu... però en fí... Aida i Tahis...
La resta hem estat junts barallant-nos amb els dibuixos i totes les tècniques que he pogut explicar a classe! Me n'he deixat un munt!! No he tingut temps!!
Espero que hagueu après molt, que no oblideu en un estiu tota la feina que hem fet junts i que, quan torenu el curs vinent, sigui el curs que sigui, continuem treballant molt i amb molts ganes d'aprendre. Això sí que és important, la resta ja arribarà.
A tots els que heu treballat molt, us desitjo un superestiu ple de vivències i experiències vitals; als que no heu treballat tant i encara us queda alguna cosa pendent, xaleu però estudieu també, i als que no tornaré a veure, m'agradaria pensar que sí, que tot us vagi molt bé aneu on aneu i sobretot sigueu FELIÇOS!

Marvin, la petita cubana dolça i bona companya...
La Nurieta, amb un sentit de l'humor característic, no el deixis anar mai...
L'Anna, tan responsable i alhora tan malparlada!
La Mireia, l'enfant terrible amb cara d'actriu francesa... T'espero el cus vinent, eh?
En Fomyn, simpàtic i divertit... Em sembla que ets del que neixen amb una flor al cul..., amb sort, vaja..
L'Aaron, que no s'ha deixat conèixer, em sembla que m'he perdut coses...
L'Andrea, seriosa i preocupada per tot, no t'enfadis tant que et sortiran arrugues, i ets massa guapa!
La Judith, noia el nom del bloc t'escau que ni pintat, Black ice, però amb caràcter quan ha de sortir. No deixis de dibuixar...
L'Agustí... No sé què dir. M'encantes. L'any que ve la Montse Martítnez xalarà amb tu..., supertreballador i perfeccionista a tope... Ben fet!
La Hellen, la nineta de la caixa de música, ja saps que, si vinguessis a classe i treballessís una mica més, series espectacular... Aterra algun dia d'aquests en el món terrenal...
En Facundo, un bitxo, nerviós i actiu, però amb un cor tan gran com ell, que això ja és dir...
La meva Zhen, espiritual i discreta, flor de maig... Sembla un cirerer en flor, amb gran potencial. Xiqueta, si parléssim aquí xinès, ens passaries la mà a tots per la cara.
Ànims a tots i MOLT BON ESTIU!!!
Lí 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada